خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاوپوینت کارگاه برنامه ریزی شهری همراه با طرح پیشنهادی جالب
پاوپوینت کارگاه برنامه ریزی شهری همراه با طرح پیشنهادی جالب
قیمت : 5,681 تومان5,227 تومان
دانلود کارگاه تحلیل عاملی اکتشافی با استفاده از نرم افزار SPSS
دانلود کارگاه تحلیل عاملی اکتشافی با استفاده از نرم افزار SPSS
قیمت : 5,681 تومان5,227 تومان
دانلود پاورپوینت کارگاه آموزش خبرنویسی
دانلود پاورپوینت کارگاه آموزش خبرنویسی
قیمت : 17,045 تومان15,682 تومان
کارگاه آموزشی توجیهی ویژه ناظرین شرعی استان سیستان و بلوچستان
کارگاه آموزشی توجیهی ویژه ناظرین شرعی استان سیستان و بلوچستان
قیمت : 5,681 تومان5,227 تومان
رشته تحصیلی
رشته تحصیلی شما چیست؟












ثبت نظر

پروژه كارشناسی مهندسی علوم و صنايع غذايی

پروژه كارشناسی مهندسی علوم و صنايع غذايی

پروژه كارشناسی مهندسی علوم و صنايع غذايی

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 13 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

مقدمه:

امولسيون هاي غذايي از دير باز و حتي قبل از زماني كه انسان شروع به فرآوري مواد غذايي كند وجود داشته اند به عنوان مثال شير يك امولسيون/ كلوئيد طبيعي است كه در آن يك قطره چربي توسط غشاي گلبول چربي احاطه و پايدار شده است كره و بعضي از سس هاي ابتدايي اولين مواد غذايي بودند كه براي بهبود طعم و كمك به فرآيند پخت مورد استفده قرار گرفتند امولسيون كننده هاي طبيعي مانند پروتئين ها و فسفوليپيدهايي شير و تخم مرغ اولين تركيباتي بودند كه به صورت عمودي مورد استفاده قرار مي گرفتند توسعه تكنولوژيي هاي غذايي مصنوعي شد. امولسيون كننده ها به دو صورت يوني و غير يوني هستند كه خود گروهي يوني شامل سه نوع كاتيوني، آنيوني و آمفوتري مي باشد عيب اصلي امولسيون كننده هاي يوني اين است كه مي توانند با يونهاي مختلف وارد واكنش شده و تشكيل كمپلكس داده كه در نتيجه قدرت امولسيون كنندگي را كاهش مي دهد برعكس ظرفيتي وارد واكنش نمي شوند از اين نظر به ميزان وسيعي در صنايع غذايي مورد استفاده قرار مي گيرند.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

amolsighayer_1519309399_5162_1635_1643.zip0.00 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 3,135 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت
فروشگاه فایل