خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقایسه اثر تصویرسازی توجه درونی و بیرونی بر اجرا و یادگیری یک تکلیف ردیابی
مقایسه اثر تصویرسازی توجه درونی و بیرونی بر اجرا و یادگیری یک تکلیف ردیابی
قیمت : 10,226 تومان9,408 تومان
بررسی رابطه بین برخی ویژگی های آنتروپومتریک با تعادل در سطوح متفاوتی از دشواری
بررسی رابطه بین برخی ویژگی های آنتروپومتریک با تعادل در سطوح متفاوتی از دشواری
قیمت : 25,568 تومان23,523 تومان
پژوهش تربیت بدنی با موضوع مقایسه انگیزه مشارکت زنان و مردان به ورزش همگانی
پژوهش تربیت بدنی با موضوع مقایسه انگیزه مشارکت زنان و مردان به ورزش همگانی
قیمت : 13,066 تومان12,021 تومان
پژوهش تاثیر برخی از عوامل فیزیولوژیکی بر دقت پرتاب آزاد بسکتبال
پژوهش تاثیر برخی از عوامل فیزیولوژیکی بر دقت پرتاب آزاد بسکتبال
قیمت : 6,816 تومان6,271 تومان
رشته تحصیلی
رشته تحصیلی شما چیست؟












ثبت نظر

محصولات لبنی شير پاستوريزه پگاه محصولات غذايی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و كمپوت گيلاس شهد سازان

محصولات لبنی شير پاستوريزه پگاه محصولات غذايی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و كمپوت گيلاس شهد سازان

محصولات لبنی شير پاستوريزه پگاه محصولات غذايی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و كمپوت گيلاس شهد سازان

مهندسی صنایع غذایی گرايش تكنولوژی صنايع كمپوت و كنسروسازی

همان طور که می دانید بهترین راه برای گرفتن ایده و یافتن موضوع پژوهش مطالعه تحقیق های سایر افراد هست که علاوه بر یادگیری ساختار یک پژوهش به شما در جهت انتخاب موضوع کمک شایانی می کند. هدف از قرار دادن این پژوهش نیز همین است.

فرمت : word

تعداد صفحات : 75

مقدمه :

انسان از دير باز ارزش غذايي شير و نقش آن را در تغذيه شناخته ودر اين زمينه تاكنون مقالات وكتاب هاي زيادي نيز نوشته است. اما مي دانيم كه شير با داشتن ويژگي ها وصفات ممتاز غذايي،به سرعت در معرض آلودگي هاي گو ناگون قرار دارد واگر بهداشت آن در مراحل مختلف شير دوشي،جمع آوري، حمل ونقل،تبديل وفرآوري در كارخانه، توزيع ومصرف رعايت نشود، مي تواند بيماريها وعوارض مختلفي را از حيوان به انسان ويا از انسان به انسان منتقل كند.

از سال 1930كه استفاده از دستگاه هاي پاستوريزاسيون در فرآوري شير، متداول وعرضه فرآورده هاي غير پاستوريزه در كشورهاي صنعتي ممنوع شد، شيوع اينگونه بيماريها به مقدار قابل ملاحظه اي كاهش يافته وبا استناد به گزارشهاي بي شمار،تا كنون شيوع هيچ گونه بيماري ناشي از مصرف شير و فرآورده هاي آن كه بطور صحيح پاستوريزه شده باشد،ديده نشده است.

متاًسفانه در كشورهاي در حال توسعه هنوز چنين وضع مطلوبي پديد نيامده وبه همين دليل احتمال بروز بيماريهاي بسياري با مصرف شير و فرآورده هاي غير پاستوريزه آن وجود دارد.اين در حالي است كه به دليل فقدان يا عدم كفايت شيوه هاي پژوهشي و گزارشي موجود،وسعت ودامنه حقيقي موضوع هنوز در مرحله حدس و تخمين باقي مانده است.

در حال حاضر فقط حدود يك سوم شير توليد شده در كشور به كارخانه هاي فرآوري شير تحويل مي شود كه مشمول استاندارد اجباري است وعلاوه بر كنترل هاي لازم برروي فرآورده هاي توليد شده،مراكز ذي صلاح كشور از جمله اداره كل نظارت بر مواد غذايي و مؤسسه استاندارد وتحقيقات صنعتي نيز برآن نظارت دارند.اما دو سوم باقي مانده شير توليدي در كشور به دليل تعدد كارگاه هاي كوچك و ناشناخته در كشور قابل كنترل نيست. با توجه به اينكه عرضه فرآورده هاي شيري غير پاستوريزه هنوزدر كشور ممنوع نشده، در صورت عدم استفاده مردم از شير خام و فرآورده هاي غير پاستوريزه، شيرخام بيشتري جذب كارخانه ها شده وبه تبع آن بهداشت وتندرستي جامعه حفظ خواهد شد.

« مدت زمان كارآموزي وحضور در شركت شير پاستوريزه پگاه خراسان واحد 1 از تاريخ 6/4/86 تا تاريخ 14/4/86 بمدت 60 ساعت مي باشد.»

تاريخچه كارخانه :

شركت شير پاستوريزه پگاه خراسان (سهامي عام) متشكل از دو كارخانه مي باشد :

كارخانه شماره1:

اين كارخانه كه در كيلو متر 13 جاده قوچان واقع شده است، درسال 1355 از سوي شركت تهيه وتوزيع شير ايران تأسيس و درسال 1356 به بهره برداري رسيد.اين كارخانه، اولين كارخانه اي است كه بر ايجاد مراكز جمع آوري شيرخام اهتمام ورزيد ودر اين زمينه الگوي ساير كارخانه ها قرار گرفت.

مديريت كارآمد وتلاش دلسوزانه مديران وكاركنان موجب توسعه اين كارخانه، افزايش توليد و تنوع محصولات شده است. محصولات توليدي اين كارخانه عبارتنداز:

شير:شير پاستوريزه يك ليتري، شير استريل پاكتي يك و 4/1ليتري و 250 سي سي، شير استريل نايلوني يك ليتري

ماست :انواع ماست در بسته بندي هاي900 گرمي_ ماست دبه اي3 كيلويي_ ماست فله

خامه :خامه استريل 200 و250سي سي

كره :در بسته بنديهاي25،15و100 گرمي- كره نايلوني يك كيلوگرمي

پنير :پنير يواف 450 گرمي- پنير باف200 گرمي- پنير ليواني 500گرمي - پنير يواف حلب.

شيرهاي طعم دار :

1- شير كاكائو استريل 150 و200سي سي

2- شير كاكائو ليواني200سي سي

3- شيرموز استريل200 سي سي وشير موز ليواني200 سي سي

4- شير خشك اسكيم- پودر آب پنير- پودر پنير

كارخانه شماره2 :

اين كارخانه در سال 1345 با سرمايه گذاري بخش خصوصي وبا هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومي وصرفاً انگيزه خدمات عام المنفعه با نام شركت شير پاستوريزه مشهد مورد بهره برداري قرار گرفت.در سال 1363 بيش از 55% از سهام اين شركت توسط شركت صنايع شير ايران خريداري وظرفيت توليد آن افزايش يافت. اين كارخانه در سال1379 بخاطر مسائل زيست محيطي به محل جديد

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

labaniat_1519063756_5018_1635_1145.zip0.00 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 8,362 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت
فروشگاه فایل