خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقایسه تاثیر تمرین های پلایومتریکی در آب و خشکی بر توان بی هوازی ناجیان غریق
مقایسه تاثیر تمرین های پلایومتریکی در آب و خشکی بر توان بی هوازی ناجیان غریق
قیمت : 11,248 تومان10,349 تومان
تحقیق رشته تربیت بدنی با موضوع ورزش و حرکت درمانی
تحقیق رشته تربیت بدنی با موضوع ورزش و حرکت درمانی
قیمت : 7,953 تومان7,317 تومان
تحقیق کامل درباره سردخانه با فرمت word
تحقیق کامل درباره سردخانه با فرمت word
قیمت : 5,681 تومان5,227 تومان
كارخانه كشت و صنعت شمال هيدروژناسيون روغن نباتی
كارخانه كشت و صنعت شمال هيدروژناسيون روغن نباتی
قیمت : 11,363 تومان10,454 تومان
رشته تحصیلی
رشته تحصیلی شما چیست؟












ثبت نظر

آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه

آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه

آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه

همان طور که می دانید بهترین راه برای گرفتن ایده و یافتن موضوع پژوهش مطالعه تحقیق های سایر افراد هست که علاوه بر یادگیری ساختار یک پژوهش به شما در جهت انتخاب موضوع کمک شایانی می کند. هدف از قرار دادن این پژوهش نیز همین است.

فرمت : word

تعداد صفحات : 114

هدف- آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه

سرفصل ها: اهمیت شیر- انواع نژادها گاوهای شیری – انواع نژاد گوسفند وبز شیری مكانیزم تولید شیر و عوامل موثر برتولید آن-

اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیكی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }.

خواص شیمیایی تركیبات شیر چربی ها لاكتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح وعناصر.

بهداشت ومیكروبیولوژی شیر- حمل ونقل – جمع آوری – ذخیره سازی لوازم وتجهیزات سرد كننده ها- ضوابط ومقررات وآیین نامه ها. ساختمان وتجهیز كارخانه تولید شیر پاستوریزه

حفظ: فرآیند شیر برای پاستوریزه كردن – تحویل – توزین – خنك كردن و ذخیره – استاندارد كردن- پاستوریزه كردن هموژنیزه كردن – بسته بندی

نگهداری وتوزیع شیر پاستوریزه : خطوط فرآیند شیر استریل – شستشو وضد عفونی – لوازم وتجهیزات مورد نیاز – مواد مورد نیاز – نحوه شستشو – مكانهای قابل شستشو و غیره. انجام عملیات در كارخانه شیر استریل وپاستوریزه – جمع آوری – توزین كنترل لبنیات – شستشو وضد عفونی سالن وتجهیزات ذخیره سازی شیر پاستوریزه كردن واسترلیزه كردن – انجام آزمایشات لازم

سهم دامهای مختلف در تولید شیر: در حال حاضر %75 شیر تولید كشور از 5000000 تن در سال مربوط به شیر گاو حدود %23 گوسفند وبز وكمتر از %3 گاو میش در چهل سال گذشته هم به علت تاسیس دامداری های صنعتی ونیمه صنعتی كه تقریبا گاو نگهداری می شود وهم به علت تمایل دامداران برای تولید شیر ودر صد شیر گاو نسبت كل شیر تولید مرتبا روبه افزایش دارد.

مهمترین نژادهای مورد استفاده برای تولید شیر: در بین جمعیت گاوهای شیر كه مهمترین منبع شیر كارخانجات می باشد همه گاوهای نژادهای خالص وجود دارد كه از كشورهای دیگر وارد شده اند وبه آنها Pure breen نژاد خالص سهم دام های ایه توایی نژادها در مرتبا روبه افزایش است به علت این كه ضریب تبدیل جیره غذایی به شیر كاملا اقتصادی است وركورد شیر تولید شیر در روز در سطح بالائی است البته وقتی می توان از نژادهای خالص بهترین بهره را گرفت كه مواد غذایی وجیره غذائی شرایط محیط نگهداری حساب شده باشد. در چنین شرایطی برخی از این نژادها می توانند دریك دوره شیر بیش از 5تن شیر تولید كننده بهترین نژاد خالص در ایران هاشتاین می باشد. كه اخیرا نوعی از آن به نام RegisTer وارد شده دراین نوع ژنهای نامطلوب در چند نسل حذف شده اند وبنابراین مشخصات شیری دامهای یك گله بسیار نزدیك به یكدیگر است ونوسانات در حداقل ممكن است. همچنین در كشور ما دامداری با دامهای دورگه ctossbiced كه از تلقیح دامهای خارجی با دامهای بومی بدست آمده اند. تولید سرانه شیر اینها كمتر است اما این نظر وجود دارد كه نسبت به امراض بومی مقاوم ترند. هر گاه چنین دامهای مرتبا در طی نسل های مختلف با دام نژاد خالص تلقیح شود بعداز مدتی اینها هم به دامهای كاملا خالص اضافه خواهند شد وبنابراین پیش بینی می شود كه اگر این فرآیند ادامه یابد بعداز مدتی دامهای از چنین هاشتاین وبه میزان بران سوئیس Brow Swiess و garsey سهم عمده تری در تولید شیر كشور داشته باشند. خواهیم دید كه شیر بعضی از این نژاد برای پاستوریزه وبرخی برای تولید كره وبعضی برای پنیر زیر مثلا در تولید كره این درصد چربی است كه راندمان شكل می دهد. در مورد پنیر پروتئین ومخصوص كازئین casein جایگاه اصلی را دارا می باشد.

آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه

فهرست مطالب:

اهمیت شیر

انواع نژادهای گاوهای شیری

انواع نژاد گوسفند و بز شیری

مکانیزم تولید شیر و عوامل موثر بر تولید آن

اجزای شیر و عوامل موثر بر تولید آن

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شیر (نقطه انجماد- وزن مخصوص- رنگ- غیره)

خواص شیمیایی ترکیبات شیر- چربی ها- لاکتوز- ویتامین ها و پروتئین ها- آنزیمها- املاح و عناصر.

بهداشت و میکروبیولوژی شیر

حمل و نقل

جمع آوری

ذخیره سازی لوازم و تجهیزات سرد کننده ها

ضوابط و مقررات و آیین نامه ها

ساختمان و تجهیز کارخانه تولید شیر پاستوریزه

حفظ: فرآیند شیر برای پاستوریزه کردن- تحویل- توزین- خنک کردن و ذخیره- استاندارد کردن- پاستوریزه کردن- هموژنیزه کردن- بسته بندی

نگهداری و توزیع شیر پاستوریزه: خطوط فرآیند شیر استریل- شستشو و ضد عفونی- لوازم و تجهیزات مورد نیاز- مواد مورد نیاز- نحوه شستشو- مکانهای قابل شستشو و غیره.

انجام عملیات در کارخانه شیر استریل و پاستوریزه- جمع آوری- توزین کنترل لبنیات- شستشو و ضد عفونی سالن و تجهیزات ذخیره سازی شیر پاستوریزه کردن و استرلیزه کردن

انجام آزمایشات لازم

  • خطوط تولید شیر پاستوریزه
  • تولید شیر استریل
  • تولید شیر پاستوریزه
  • تحقیق خطوط تولید شیر پاستوریزه
  • تحقیق تولید شیر استریل
  • تحقیق تولید شیر پاستوریزه
  • مقاله خطوط تولید شیر پاستوریزه
  • مقاله تولید شیر استریل
  • مقاله تولید شیر پاستوریزه تحقیق
  • آشنائی
  • با
  • خطوط
  • تولید
  • شیر
  • پاستوریزه
  • توانایی
  • تولید
  • شیر
  • استریل
  • پاستوریزه

قیمت فایل فقط 7800 تومان

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

shir_pastorize_1519061936_5015_1635_1308.zip0.00 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 8,153 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت
فروشگاه فایل