خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاوپوینت کارگاه برنامه ریزی شهری همراه با طرح پیشنهادی جالب
پاوپوینت کارگاه برنامه ریزی شهری همراه با طرح پیشنهادی جالب
قیمت : 5,681 تومان5,227 تومان
دانلود کارگاه تحلیل عاملی اکتشافی با استفاده از نرم افزار SPSS
دانلود کارگاه تحلیل عاملی اکتشافی با استفاده از نرم افزار SPSS
قیمت : 5,681 تومان5,227 تومان
دانلود پاورپوینت کارگاه آموزش خبرنویسی
دانلود پاورپوینت کارگاه آموزش خبرنویسی
قیمت : 17,045 تومان15,682 تومان
کارگاه آموزشی توجیهی ویژه ناظرین شرعی استان سیستان و بلوچستان
کارگاه آموزشی توجیهی ویژه ناظرین شرعی استان سیستان و بلوچستان
قیمت : 5,681 تومان5,227 تومان
رشته تحصیلی
رشته تحصیلی شما چیست؟












ثبت نظر

پاورپوینت با موضوع كفير یک نوشیدنی تخمیری مهندسی بیوشیمی

پاورپوینت با موضوع كفير یک نوشیدنی تخمیری مهندسی بیوشیمی

دانلود پاورپوینت كفير يك نوشيدني تخميري

تعداد اسلاید : 17

قابل ویرایش

فرمت : ppt

بخشی از متن فایل :

كفير معروفترين شير تخميري اسيدي الكلي است كه منشاء آن به كوههاي قفقاز بر مي گردد اما از دهد 1980 به بعد اهميت اين فراورده لبني شناخته شده و تحقيقات وسيعي درمورد بهينه سازي و توليد صنعتي و افزايش دامنه تنوع پذيري اين محصول انجام گرفته است .

در واقع تاريخچه كفير به قرن ها پيش به چوپانان قفقاز برمي گردد . آنها كشف كرده اند كه شير تازه اي كه در كيسه هاي چرمي حمل مي شوند به صورت يك نوشيدني لذت بخش گازدار در مي آيند .نام كفير از زبان تركي گرفته شده است . قسمت اول اين كلمه يعني « كف » در زبان تركي به معني لذت بخش مي باشد كه احتمالا طرز بيان چوپانهايي بوده است كه از اين محصول استفاده مي كردند .

اين فراورده بطور طبيعي گازدار بوده است .

كفير داراي ارزش بالاي تغذيه اي و بيولوژيكي بوده و در سطح وسيع سني جهت تضمين سلامت مردم توصيه و تجويز مي گردد . بخصوص براي بيماران گاسترو آنتريت و متابوليك ، فشار خون ، ايكسمي قلب و انرژي توصيه شده است . مزه ملايم كفير و خصوصيات فلورميكروبي آن سبب تسهيل ترشح بزاق و ترشح آنزيم درمعده وپانكراس و نيز بهبود حركات پريستاتيك روده ها مي گردد .
كفير در افزايش حركات غذا در روده مساعدت نموده از طرفي حضور
اسيدلاكتيك و اسيد استيك و آنتي بيوتيك موجود در كفير موجب مهار كردن فرآيند فساد در روده كوچك مي گردد.
اسيد لاكتيك توليد شده بوسيله باكتري هاي موثر در كفير موجب عمل انعقاد كازئين شده معمولا هنگامي كه
ph به 5/2 تا 5/3 برسد اين عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 كه كازئين از زنجيره املاح آزاد مي گردد خاتمه مي پذيرد و كلسيم جدا شده با اسيد لاكتيك بصورت لاكتات كلسيم وارد تركيب مي شود .
كفير منبع خوب ويتامين
d ، پروتئين – بعضي آمينواسيدها و rna و dna و atp و ديگر تركيبات آلي پيچيده مي باشد .

فایل پاورپوینت 17 اسلاید

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

kafir_1519858963_5444_1635_1876.zip0.00 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 5,227 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت
فروشگاه فایل